11
05
2010
--

Joey is bizakodó

A Spinner ezúttal Joey Kramert faggatta az Aerosmith jövőjéről: 

 

Az idén 40 éves fennálását ünneplő Aerosmith dobosa, Joey Kramer friss hírekkel szolgál arról, hogyan tervezi az ünneplést a zenekar:
 
"Ja, új lemezt fogunk csinálni. Nagyon különleges esemény lesz" - meséli Kramer, némi iróniával a hangjában. "Egy éven belül készen szeretném látni" - teszi hozzá, ezúttal jóval meggyőzőbben. "A srácok és én tartani akarjuk ezt a határidőt."
 
"Old-school Aerosmith lemez lesz" - folytatja Kramer. "A régi módszerrel fogjuk felvenni, azaz mind az öten egy helyen, egyszerre fogunk játszani, remek lesz. Izgatottan várjuk."
 
Mindehhez demókra is szükség van, de ezekkel még nem állt elő az Aerosmith. "Alig várom, hogy újra stúdióban dolgozhassak" - mondja Kramer. "Olyan rég nem csináltunk már lemezt. Nagyon várom. Jó kis téli program lesz."
 
Még egy dolog okot adott az ünneplésre a zenekarnak idei turnéjuk végén, melyet többször el kellett halasztani a tavalyi év sorozatos sérülései miatt. "Jó érzés, hogy mindenki visszanyerte a régi formáját" - állítja Kramer. "A banda most szuperül szól, jó érzés a színpadon állni." Az utolsó szeptemberi koncert után a zenészek pihenőre vonultak, mialatt "mindenki kiélheti egyéni vágyait, bármi legyen is az. Utána pedig együtt nekiállunk a lemeznek."
 
A tavalyi év sorozatos baljóslatú fejleményei során Kramer saját bevallása szerint is eltűnődött azon, megéri-e 40 éves fennállását az Aerosmith. "Az egyik legfrankóbb dolog ebben a bandában, hogy sosem tudhatod, mit hoz a holnap. Valódi-e, ami a tükörben látsz? Én most totál úgy látom, hogy csak akkor hagyjuk ezt abba, ha egyikünk meghal. Hisz annyi mindenen mentünk már keresztül, és mindig kiálltuk a próbát. Akkor miről beszélünk?"
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek interjú joey kramer
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr32425366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)