01
27
2011
--

Kérdezd Steven Tylert! - a válaszok

Bő egy hónappal ezelőtt adott lehetőséget olvasóinak a People.com, hogy kérdéseket tegyenek fel Steven Tyler-nek, most a válaszok is megérkeztek: 
 

Olvastam a sajtóban, hogy tavaly voltak egészségügyi problémáid. Most hogy érzed magad? (B. Tharp / Lebanon, Ohio)
 
Fickósan. Befejeztem a könyvem, Does The Noise In My Head Bother You? címmel, elindult az Idol, és épp mostanában vagyok egy éve tiszta. Az élet szép.
 
Biztos lesznek olyan indulók a műsorban, akik Aerosmith dalt adnak elő. Erről mi a véleményed? (Karen Thomas / Cranberry Township, Pennsylvania)
 
Rossz ötlet. Persze minden dalba bele tudok kötni, ha akarok, de ha a sajátomat hallom, sokkal kritikusabb leszek. Nem fogsz kenyérre kenni azzal, hogy Aerosmith-t énekelsz.
 
Az édesapád (Vic Tallarico) volt a zenetanárom a Cardinal Spellman Középiskolában, Bronxban. Ő mit gondol az Idol-szereplésedről? (Sabrina Repetti-Oliva / New Providence, New Jersey)
 
Megmondom neki, hogy üdvözlöd. 94 éves és imádja. És a srácaim is büszkék rám. Mint minden másra, amiben részt veszek. Tudják, hogy nem számít, miről van szó, én élvezni fogom és jól fog elsülni.
 
Gondoltál már arra, hogy hírnév nélkül most milyen lenne az életed? (Lexy T. / Aztec, Új-Mexikó)
 
Zongorahangoló vagy tájberendező lennék, esetleg erdőőrként vizslatnám a gyújtogatókat. Természetvédő akartam lenni.
 
Hol szerzed be a sálakat, amiket a mikrofonállványodra tekersz? (Kylie Cooper, Odinville, Alaszka)
 
Egy ruhatervező foglalkozik a fellépőruháimmal, így ha kap valami szép szövetet, rendszerint abból nyúlok. A korai ’70-es években ezek a sálak még a saját ruháim rongyai voltak. Ha a zsűrimikrofonnak hosszabb állványa lenne, arra is tekernék párat.
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr802617480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)