03
01
2011

Tyler ismét szólózik

Májusban érkező önéletrajzi könyve mellé új szóló dallal is készül Steven Tyler, amely a második lesz a sorban a tavaly év végén megjelent Love Lives után. Az It Feels So Good címet kapott nótáról egyelőre homályosak az információk, de annyi bizonyos, hogy egy újabb Tyler/Frederiksen szerzeményről van szó, és Frederiksen házi stúdiójában kalapálták össze. Egyes pletykák szerint az It Feels So Good azonos az Oxygen című kiadatlan Aerosmith dallal, melyet már több lemezre is ledemóztak a srácok. Íme egy felturbózott cover verzió:

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr42701396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.a.cameron 2011.03.02. 11:18:58

Ha tényleg ez a szám lesz az, akkor jobb is ha Steven szólóprojektben adja ki, szerintem eltér az Aerosmith zenei stílusától. De feltúrbózva még jó nóta lehet.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2011.03.02. 11:34:09

@j.a.cameron: No igen, elég rosszul fogalmaztam, ez épphogy egy lecsupaszított keverés, de ez volt a legjobb minőségű, amit találtam.

rocklud 2011.03.03. 10:00:44

Mi a f***nak! Nagyon ráér valaki...

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)