03
17
2011

Koncert az American Idol-ban?

Az elmúlt napokban az American Idol producere és Steven Tyler nyilatkozatai nyomán szárnyra kapott a pletyka, hogy az Aerosmith a közeljövőben játszani fog a műsorban. A legvalószínűbb időpont erre a májusi szezonzáró adás, de Nigel Lythgoe producer szerint akár már korábban is sor kerülhet erre. 

„Őszintén szólva még nem kérdeztem meg erről a többieket”válaszolt Steven egy újságírói kérdésre hétfő este. „De biztosan vállalják.”
 
A Boston Herald a kérdésben megszólaltatta Joe Perry-t is, aki meglepve reagált a hírre:
 
„Semmit sem tudok erről. Nekem nem szóltak róla. Annyit tudok, hogy nyáron az új Aerosmith lemezen fogunk dolgozni, ősszel pedig turnéra indulunk Dél-Amerikában és Japánban, de utóbbival lehetnek még gondok az ott történtek miatt.”
 
Arra a kérdésre, hogy vállalná-e a fellépést, Joe így válaszolt:
 
„Ha nem ütközik semmivel a naptáramban, szívesen; de ha mégis, akkor nem fog megtörténni.”
 
A fenti interjúban egyébként Steven elárulja, hogy 2003 és 2004 között kamerák követték őt egy reality show kedvéért, ami végül sosem került adásba...
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr492746419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2011.03.28. 15:51:21

Remélem, lesz koncert, és nem amolyan negyed órás három dalos, hanem legalább egy órás! Nektek egyébként mi a véleményetek Steven Idol-ozásáról? Bár én még egy adást nem láttam, de nekem ez túl celebes, egyáltalán nem örülök neki, hogy ilyenekkel foglalkoznak közös zenélés helyett. Az, hogy újra népszerű lesz a banda, mert minden tini felismeri majd Stevent és tudja, hogy ő énekelte az Armageddon zenéjét, engem kicsit sem mozgat.

j.a.cameron 2011.03.30. 13:34:21

@_Colos:
Kérdésedre a válaszom:

Nem zavar, ha egy rocksztár úgy dönt megmártózik a celebkedés világában egészen addig, míg ez nem megy a zenélés rovására.
Már nagyon kezd unalmassá válni hogy szinte minden bandatag külön utakon jár az elmúlt években, főleg Joe és Steven. De Joey és Brad is megtalálta a banda melletti "kerülőösvényt". Ahogy én érzékeltem, talán csak Tom tudott normálisan hozzáállni még betegsége ellenére is a bandához, amiért le a kalappal.

A nagy amerikai "vetélytársat" a KISS-t is sokan leszólják a mai napig hogy mindenből pénzt csinálnak és egy kis médiahírverésért mindenre képesek, de ne felejtsük el hogy a KISS megcsinálta az új albumát és már készül a még újabb is korong is, illetve ne felejtsük el a fantasztikus Sonic Boom Over Europe turnét se!! Emellett őnekik is megvoltak a mellékvágányaik (tv show, könyv, külön turné reality..) de a zene mindig előtérben maradt.

Ezt hiányolom az elmúlt kb 5 évben az Aerosmith háza tájáról. Steven Idolos szereplése illetve Joe Perry szólós b*szakodása végképp megtörte a bandán belüli egyensúlyt.
Ha igazán szeretnének zenélni akkor zenélnének... de sajnos ez még várat magára.

Az Idolos fellépést én is várom, de persze csak akkor, ha "Joe-nak nem ütközik semmivel a naptárjában" :)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2011.03.30. 18:31:42

Ugyan fogalmam sincs, hogyan épül fel az Idol egy adása, de alig hinném, hogy egyórás Aerosmith koncertnek lenne ott helye. A legvalószínűbb egy tíz perc körüli "mashup" jellegű fellépés, rosszabb esetben eltolnak egyetlen dalt (balladát) és tapsvihar. Ezen a Joe szövegen én is jót röhögtem, imád ködösíteni az utóbbi években, ha a bandáról van szó.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)