04
01
2011

Joe a Dinnyefesztiválon

 
A The Joe Perry Project lesz a medgyesegyházi Dinnyefesztivál idei sztárfellépője, adta hírül a dél-békési város polgármesteri hivatala tegnapi sajtóközleményében. A Viharsarok egyik legismertebb szórakoztató rendezvényeként közismert fesztiválra hagyományosan augusztus első hétvégéjén kerül sor, így a joggal elvárható kánikulai időjárásra a jól behűtött, mézédes görögdinnye mellett várhatóan kellő enyhítést hoznak majd az Aerosmith szólógitárosaként ismert Perry és zenekarának dallamai is. A közlemény így idézi a népszerű amerikai előadót:
 
„Az idei nyár várhatóan a hamarosan esedékes új Aerosmith lemez felvételének jegyében fog eltelni, azonban Medgyesegyháza felkérésének egyszerűen nem tudtam ellenállni. Kelet-Európa mindig is az egyik legizgalmasabb koncerthelyszínként maradt meg az emlékeimben, így nagyon örülök, hogy alig egy év elteltével visszatérhetek a kontinensre. Nincs kétségem afelől, hogy a 2011-es Dinnyefesztivál dörgedelmes vágtával vonul majd be a Project 30 éves történetébe.”
 
A háromnapos rendezvény másik sztárfellépője a legendás Edda lesz, ezzel kapcsolatban Perry így fogalmaz hivatalos honlapján:
 
„Ugyan túlzás lenne azt állítanom, hogy behatóan ismerem a zenekar munkásságát, néhány koncertjüket mégis volt szerencsém látni élőben és DVD-n egyaránt. Alapi Pista az alázatos, kegyelmet nem ismerő gitárhős mintaképe, biztos vagyok abban, hogy kihasználom a lehetőséget és felhívom őt a színpadra egy közös nóta erejéig. Hogy mire számíthat a közönség? Ez egyelőre legyen a mi titkunk...”
 
 
Ugyan a fesztivál hivatalos programja még szervezés alatt áll, a közreműködők nem titkolják, jónéhány meglepetéssel készülnek Perry és zenekara fogadására: 

„A vasútállomáson a méltán hírneves medgyesi dinnyéből összeállított ínycsiklandó svédasztal és frissen készült békési disznótoros várja majd a zenekar tagjait” – árulta el egy névtelenség mögé burkolózó szervező. „A talpalávalóról a Vadvirág Népdalkör gondoskodik majd, azt pedig már most elárulhatom, hogy Perry Úr nagy esélyes az idei Dinnyelovag dicső címére.”

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr272790542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

messin 2011.04.02. 08:51:23

Mókázol-bolondozol? :-))

mafli 2011.04.02. 12:23:07

Miután elolvastam, akkor esett le, hogy április 1. van :D
Nagyon jó cikk, szinte hihető ha nem nézed a dátumot:D:D
Jó kis dinnyefesztivál lenne...:P

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)