04
05
2011
--

Tom is könyvet ír

Úgy tűnik, Steven Tyler és Joey Kramer után egy harmadik Aerosmith tag, Tom Hamilton is írásra adta a fejét; a basszusgitáros így nyilatkozott ugyanis a Boston Herald-nak:
 
„Megírtam néhány fejezetét valaminek, amiből reményeim szerint egy érdekes olvasmány kerekedhet ki. Nem arról akarok mesélni, ki kivel feküdt le vagy mennyi kokszot szippantott fel. Egy derűs, inspiráló könyvet tervezek, melyben azért jelen vannak a hazugságok, megcsalások, drogok és minden egyéb is, amelyre a közönség igazán kíváncsi.”
 
Tom szerint a könyv egyfajta sajátos fikciója lesz mindannak a 40 évnek, melyet átélt a zenekarban:
 
„Szeretnék saját karakterekkel és szituációkkal előállni, ugyanakkor  személyes nézőpontból bemutatni minden konfliktust.”
 
A megjelenés időpontja persze még a homályba vész, mint ahogy az is, melyik kiadó veszi majd szárnyai alá a gitáros munkáját:
 

„Nem igazán beszéltem még erről nyilvánosan, egészen mostanáig. Meg akartam találni a saját hangomat, mielőtt még elkezdek kiadókkal és szerkesztőkkel tárgyalni.” 

Forrás

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek tom hamilton
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr492802234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)