04
27
2011

Együtt szippantott Tyler és Perry 2008-ban?


A Rolling Stone megjelenés előtt álló májusi száma címlapfotót és interjút közöl Steven Tyler-rel, aki az első információk szerint bevallja a magazinnak: 2008-ban Joe Perry-vel közösen kábitó hatású gyógyszereket fogyasztottak. Tyler szerint ő és Perry receptre felírt pirulákat szippantottak stúdiómunka közben (utalva a Brendan O’Brian producerrel megkezdett, majd később félbeszakadt lemezfelvételekre), és úgy kiütötték magukat, hogy gitározni és énekelni is képtelenek voltak. Az esettel kapcsolatban az Associated Press tegnap megkereste Joe Perry-t is, aki nem kívánta kommentálni azt. Tyler a magazinban állítja: ma már teljesen tiszta életet él. 

Érdemes megemlíteni az esettel kapcsolatban, hogy Steven Tyler az utóbbi években kétszer is rehabilitációs kezelésre szorult fájdalomcsillapító-függősége miatt; előbb 2008 májusában, majd 2009 decemberében.
 
 
Update: A Rolling Stone weboldala közzétett néhány részletet az interjúból, íme:
 
Arról, miért vállalta el az American Idol zsűrizést azután, hogy csapattársai megfenyegették, kidobják őt a bandából:
 
„Azért-e, hogy megmutassam nekik? Bassza meg, hát persze. Nem is, inkább hogy lássák, nem tudnak fogva tartani. Mostantól önmagam foglya leszek. Ők nem dobhatnak ki csak úgy.”
 
Arról, mi történt 2008 őszén, mikor Londonba repült, hogy a Led Zeppelin három tagjával próbáljon együtt:
 
„Arra jutottam, hogy tényleg berágtam a többiekre az Aerosmith-ben, de ennyire azért nem. Úgyhogy felhívtam Jimmy Page-t két héttel az eset után, és azt mondtam neki: ’Van egy klasszis bandád, nekem is van egy; és nem tehetem ezt meg a többiekkel, sem pedig Robert Plant-tel.’ Nincs is egy szabad évem, amit rászánhatnék. Szóval bármit gondoltak a többiek, egymillió év alatt sem adnám fel az Aerosmith-t a Zeppelin kedvéért.”
 
A 2008-as esetről Joe Perry-vel:
 
„Épp olyan volt, mint 30 évvel ezelőtt. Előkaptam a saját cuccomat, Joe is a magáét és mindketten betéptünk. Mondom Joe-nak, ’Nem semmi öregem, van vagy, mennyi is, 17 éve, hogy utoljára együtt csináltuk? Joe baszki, mintha eltűntél volna mellőlem azóta.’”
 
„Joe úgy beállt, hogy nem tudott játszani. Én meg képtelen voltam énekelni, mert felszívtam mindent és szétbaszta a torkomat. Csúnya idők voltak.”
 
(Perry többszöri megkeresésre sem kívánta kommentálni ezt a történetet.)
 
Az év elején, Perry nélkül készült Aerosmith demók hangzása Tyler szerint „feszes riff rock, soul balladák óriási kórusokkal, és sokkal inkább ’70-es, mint ’90-es évek”. A dalok munkacímei többek között Asphalt, Bobbing For Piranha és Legendary Child. Szóba került az is, hogy néhányon a legendás producer, Jack Douglas dolgozhat majd.

További interjúrészletekért és képekért katt ide.
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr992859105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2011.04.29. 14:09:55

Hogy Steven Robert Plant helyén? Mi a manó? Bár két kedvenc zenekaromról van szó, azért örülök, hogy nem lett belőle semmi. Egyszerűen vannak dolgok, melyek érintethetetlenek... Erről hol lehet egyébként többet olvasni?

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2011.04.29. 15:27:15

@_Colos: Volt erről szó pár korábbi interjúban is, de állítólag csak próbáltak együtt, fellépni sose akartak.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)