07
05
2011
--

Hivatalos a japán turné

A néhány héttel ezelőtt bejelentett dél-amerikai koncerteket követően tegnap végre a Japánba tervezett turnéról is kiadtak egy hivatalos sajtóközleményt, így biztossá vált, hogy a szigetországot sújtott természeti katasztrófa ellenére is megtartják a bulikat. A november 22-én, Kanazawában rajtoló koncertkörút nyolc állomást számlál, a híres Tokió Dome-ban ráadásul dupla koncertet adnak a srácok.

"Imát mondunk minden egyes japán rajongónkért és az ország valamennyi polgáráért" - fogalmaz Joe Perry a közleményben. - "Készek vagyunk az imáink mellett bármilyen segítséget megadni. Alig várjuk, hogy végre ott legyünk és felléphessünk azok előtt, akik kitartottak mellettünk az elmúlt 40 évben. A rajongóink jól tudják, mennyire szeretjük őket, mi pedig örömmel térünk vissza hozzájuk életük legnagyobb koncertélményével, különösen egy ekkora tragédiát követően."
 
"Japánban mindig remek érzés volt turnézni" - teszi hozzá Tom Hamilton. "Mindent meg fogunk tenni, hogy kiszolgáljuk a japán rajongók magas elvárásait. Hadd szóljon!"
 
Az immár teljessé vált őszi turné programját ide kattintva érhetitek el.
 
Az Aerosmith időközben megkezdte a stúdiómunkát új lemezén, az első fotót a helyszínről (és Jack Douglas producerről) Joey twittelte ki néhány órája.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr193040654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)