09
28
2011
--

Tyler: Márciusban jön az új lemez

Hajtás után a Rolling Stone cikke:

Jeff Beck, Steven Tyler & Sting

 

Igen zűrösen teltek az elmúlt évek az Aerosmith háza táján, Steven Tyler most viszont elárulta a Rolling Stone-nak: majdnem kész vannak az új lemezzel.
 
„Két hónapja dolgozunk rajta és közel a cél” – közli Tyler az iHeartRadio fesztivál színfalai mögött Las Vegasban. „Még egy hónap meló vár ránk L.A.-ben.” És hogy terveznek-e már a megjelenési dátumot? „Március, remélhetőleg.”
 
A frontember remek formában állt színpadra, ami nem is csoda. Húszezer fős közönségnek mutatta meg, mi is az a rock and roll, oldalán a gitáristen Jeff Beck-kel. Párosuk olyan remekül helytállt többek közt a You Really Got Me-ben és a Sly and the Family Stone Thank You (For Lettin’ Me Be Myself Again)-jében, hogy szinte pazarlásak tűnt, hogy mindössze négy dalt adtak elő.
 
Vajon lehet-e szó újabb közös munkáról Beck-kel a jövőben? „Erről korai még beszélni” – mondja Tyler. „Ha rajtam múlik, én benne lennék. Próbáltuk a Cry Me a River-t és egy Etta James dalt is” – teszi hozzá. „Ezt a négy dalt tanultuk meg a műsor előtt. Kettő már adott volt, a fennmaradó időt pedig próbáltuk minél őrültebb cuccokkal kitölteni.” Többek közt néhány Jimi Hendrix nóta is előkerült, állítja a basszusgitáros Tal Wilenfeld, aki korábban turnézott már együtt Beck-kel.
 
Maga Beck állítása szerint nagyon élvezte, hogy egy Tyler kaliberű frontemberrel állhat egy színpadon. „Sose kedveltem az ilyen óriás koncerteket a hangosítás miatt, de ha ő is ott van, akkor teljesen a hátára veszi a bulit” – meséli a gitáros. „Élveztem a helyzetet, ahogy mindenki rá figyel, így az én feladatom is sokkal könnyebb.”
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr273262317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)