10
05
2011

Rocks: évfordulós kiadás érkezik

Kétlemezes kiadással ünnepli meg a Rocks lemez 35 éves évfordulóját a Sony Japan kiadó. A november 2-án megjelenő, 35 Anniversary Commemorative Edition névre keresztelt kiadványon a teljes album mellett ritkaságok és korabeli koncertfelvételek is helyet kapnak majd (ezek pontos listáját később teszik közzé).

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr673281122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.a.cameron 2011.10.06. 11:51:55

Nekem a régebbi Aerosmith korongok közül ez az abszolút favorit! Rats in the Cellar, Last Child, Back in the Saddle, Nobody's Fault, Combination...

Hihetetlen energia, illetve olyan nyers erő hallható ezen a korongon, amit én még nem sok előadótól hallottam az azóta eltelt 35 év rock-termésében.
Sőt, ki merem jelenteni, hogy a Rocks a valaha megírt legjobb hard-rock album.
Gondolom nem véletlen,hogy olyan előadók, mint a Metallica vagy a Guns N' Roses tagjai is többször azt nyilatkozták a Rocks albumról, hogy rengeteg inspirációt kaptak tőle a korai években, amikor elkezdték a zenélést.

Véleményem szerint pedig a Nobody's Fault az Aerosmith egyik,ha nem a legkeményebb száma + azok a szólók...wooow.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2011.10.06. 16:31:32

@j.a.cameron: Egyetértek, kevés ilyen energiájú hard rock lemez született, így hirtelen csak a Guns Appetite For Destruction-ját és az első két Skid Row albumot tudnám említeni, na meg a Buckcherry-t.

Arra kíváncsi leszek, elő tudtak-e kaparni valami újdonságot a bónusz lemezre, vagy a Pandora's Box anyagait teszik rá megint.

Matess 2011.10.08. 20:14:28

@j.a.cameron: nem rossz lemez a Rocks és nem is vitatom, hogy ennek volt a legnagyobb jelentősége a '70-es években, illetve, hogy sok későbbi előadót jelentősen befolyásolt, de szerintem a Toys in the Attic-ban több energia van, nagyrészt azért, mert előtte nem tartoztak a befutott zenekarok közé. Így a Rocks-ot már, mint ünnepelt sztárok adták ki. Bár nekem személy szerint a dalok is jobban tetszenek, pl.: mindjárt a címadó dal, ami a kedvencem a '70-es évek Aerosmithétől. Amúgy nagyon várom már az új lemezt, remélem ez hasonló lesz az előbb említettekhez! :)

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2011.10.12. 11:48:33

Nekem is az egyik nagy kedvencem- én mindig a Toys-szal emlegetem egy lapon. A két lassú dalt nem szoktam csak hallgatni, azon kívül az összes nóta nagyon nagyot üt! Nagyon kíváncsi vagyok, milyen kétlemezes kiadvány fog megjelenni- szinte jobban várom, mint az új lemezt. :) Ha tényleg csak azok lesznek rajta, amik már a Pandorán is voltak, akkor ismét csalódás...

schjani 2011.10.12. 20:52:44

az első album is nagyon jó (dream on, mama kin ,one way street ...)

-a hetvenes évek legjobb aerosmith albumai:
Toys In The Attic (Toys in the attic , sweet emotion ,walk this way ,no more no more) és a

Rocks (Back in the saddle ,last child ,combination ,rats in the cellar ,nobody's fault)

-a nyolcvanas évek legjobb Aerosmith albumai:
Permament vacation (ragg doll ,dude(looks like a lady) ,angel , hangman jury)

Pump (Love in an elevator ,what it takes ,janie's got a gun)

-a kilencvenes évek legjobb Aerosmith albumai:

Get A Grip (cryin ,crazy ,amazing ,livin on the edge ,eat the rich ,flesh ,fever ,line up)

Nine Lives (falling in love ,hole in my soul ,full circle ,taste of india ,pink)
+ I don't want to miss a thing (1998)

-a 2000s évek legjobb Aerosmith albumai:

Just Push Play (beyond beautiful ,sunshine ,just push play ,jaded ,fly away from here)

Honkin On Bobo (baby, please don't go ,road runner ,never loved a girl ,shame shame shame ,the grind ,stop' messin around)

szerintem a legjobb Aerosmith album a Get A Grip.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)