10
26
2011
--

Steven újabb balesete

Az Aerosmith kedd esti, Paraguay-i koncertje előtt megcsúszott szállodai szobájában, zuhanyozás közben Steven Tyler, akit az eset után azonnal kórházba szállítottak. Az énekesnek felszakadt a szemöldöke és két foga is bánta az esetet, de a hírek szerint közel négy órás ápolás után jó állapotban hagyta el a klinikát. A koncertet szerdára halasztották.

"Mr. Tyler-nek volt egy kisebb balesete, ezért nem tud színpadra lépni ma este" - nyilatkozott Marcelo Antunez, a helyi koncertszervező képviselője a sajtónak. "Jelenleg a hotelben tartózkodik, jól van, de a fellépést nem tudja ma vállalni."

Nicolas Garzia, a koncertszervező cég tulajdonosának Twitter bejegyzése szerint ugyanakkor az énekes "ki volt száradva, valamint gyomor- és bélpanaszai voltak".

Tyler-nek nem ez volt az első szerencsétlen esete turné közben, két éve olyan szerencsétlenül csúszott meg a színpadon fellépés közben, hogy estében a vállát törte és a teljes turnét törölni kellett.

Update: Jack Douglas Twitter bejegyzése:

"Steven jól van, holnap visszatér. Hálás nektek minden jókívánságért és a felé áradó szeretetért."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr283330445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)