10
27
2011

Ételmérgezést kapott Steven Tyler

Ételmérgezés miatt ájult el a zuhany alatt, állítja Steven Tyler a ma reggeli Today Show-nak adott telefoninterjúban. „Hirtelen rosszul lettem és arcra vágódtam. Egyszerűen összeestem” – magyarázza.

Az énekes menedzsere a hír hallatán azonnal felkereste a helyi amerikai követséget, akik segítettek megtalálni a legjobb kórházat a környéken. „Olyan volt az egész, mint egy nagybevásárlás” – meséli Tyler. „Összevarrták a szememet. Volt némi plasztikai műtét is. Aztán rendbehozták a fogamat. Mindezt egyhuzamban.” 

A műsorvezető kérdésére reagálva Steven hozzátette, szó sincs arról, hogy tudatmódosító szereknek köszönhette volna a rosszulléletet: „Nyilván most sokan erre gondolnak. Kicsit zavar a dolog, de ezzel a sajnos együtt kell élnem a halálom napjáig.”
 
Tyler végül megerősítette, hogy a turné folytatódni fog: „Levághatják akár a lábamat is, az emberek akkor is elvárják tőlem, hogy kiálljak a színpadra.”
 
Az interjút a képre kattintva tudjátok megtekinteni.
 

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr873334130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

messin 2011.10.27. 21:57:39

Csóri, elég cefetül néz ki... Amikor megláttam a hírt, csak annyit mondtam: jaj, ne már, megint...

j.a.cameron 2011.11.02. 09:06:45

Hááát ez a kép.... Jobbulást neki!

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)