02
20
2012
--

A nap sztorija

"Steven akkor egy évig nem is tanult, csak züllött és zenélt, de szülei nyomására aztán tizenkilenc évesen mégis leérettségizett egy szakközépiskolában. 1969-ben részt vett a híres Woodstock fesztiválon, ahol megismerkedett Joe Perryvel és Joey Kramerrel, akikkel a látott, fergeteges bulik hatására kitalálták, hogy zenekart alapítanak. A bandát Aerosmith névre keresztelték."

A Bors Online alighanem megirigyelte a Does The Noise In My Head Bother You? sikereit, és útjára indította saját Steven Tyler cikksorozatát. Aki tehát szeretne néhány tartalmas percet eltölteni a nagyszájú énekes szubjektív bulváréletrajzának olvasgatása közben, ide kattintson a Bors-féle Tyler saga első fejezetéért.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr824147196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)