03
30
2012
--

Tyler & Perry interjú

Steven Tyler a Reuters-nek, Joe Perry a Billboard-nak nyilatkozott a szerdai sajtótájékoztatót követően, jöjjön néhány érdekesebb részlet ezekből:

Az új lemezről:

Steven Tyler: "Igazi csapatmunka ez az anyag, van rajta új és régi rock, útkereső rock, blues, zongora. Joe Perry énekel pár dalt, én dobolok, Joey is énekel, kész káosz."

Joe Perry: "Talán két dalt kell még befejeznünk. Legalábbis lesz még velük némi munka. Nem szoktunk leülni meghallgatni őket. Először csak két hete tettük meg. A lemezkiadó emberei eljöttek felmérni, mink van, így lejátszottuk nekik az egészet. Ez jó alkalom volt nekünk is. Kiderült számunkra is, hol tartunk, hamarosan meg fogjuk ismételni."

A turnéról:

Steven Tyler: "A mi zenénk hálistennek minden korosztályt képes megszólítani. Mindig lesznek kölykök, akik rátalálnak az Aerosmith-re, de sok olyan dalunk is van, amivel nagyot kockáztatunk, mikor kihozzuk. Ez egyfajta mindenen átívelő, futurisztikus rock, ebben vagyunk jók."

"Vicces, mert felléptünk már vagy... 5000 alkalommal? Négyszer estem le a színpadról, naná, hogy ezzel van tele sajtó... Egy hiperaktív gyerek vagyok, aki folyton bajba kerül. Lássuk, mi lesz a következő."

Joe Perry: "Az új számok mellett elő akarunk húzni olyan darabokat is, amiket évek óta nem játszottunk, például a Woman Of The World-öt a Get Your Wings-ről. Ezek a dalok szerves részei voltak a műsorunknak a régi időkben, de sokaknak, akik nem ismerik ezeket a lemezeket, újdonságként fognak hatni."

"Persze amikor 15 vagy 20 ezer ember előtt játszol, nem akarsz csalódást okozni. A cél a szórakoztatás. Nem szabad elfelejtenünk, hogy sokaknak a közönségből ez az egyetlen lehetősége van látni bennünket 1 vagy 2 éven belül, vagy akár egész életében. Ez nagyon fontos. Meg kell adnunk nekik, amit hallani szeretnének. Ha csak azt játszanánk, amihez épp kedvünk van, az olyan, mintha arcul köpnénk a nézőket. Ilyet sose tennénk, nem jellemző ránk."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: interjú joe perry steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr14349945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)