04
23
2012
--

Lemezinfók

Összegyűjtöttem az elmúlt hetek információit a készülő új Aerosmith stúdiólemezzel kapcsolatban, ezek következnek most pontokba szedve:

- Az album címéről egyelőre csak találgatások folynak, a legesélyesebb jelölt pillanatnyilag a korai évek óta már többször felmerült Bobbing For Piranha.

- A lemezen jelenleg a keverést és a végső simításokat végzik, és várhatóan augusztusra elkészül, a megjelenéssel azonban megvárják a turné végét, így alighanem szeptemberben kerül a boltokba.

- Az első kislemez egy átdolgozott Get A Grip demó, a Legendary Child lesz, melyet valószínűleg az American Idol május 23-i döntőjében adnak elő a srácok, ezt követően pedig iTunes-ra is felkerül. A nyár folyamán még egy dalt terveznek megjelentetni, ez a pletykák szerint egy country ballada lesz Marti Frederiksen tollából, a címe pedig Beautiful.

- Jack Douglas egy azóta törölt Facebook bejegyzésben megemlítette, hogy készül egy DVD is a stúdiómunkálatokról, de egyelőre nem tudni, hogy ezt megkapjuk-e a lemez mellé vagy egy későbbi kiadványra kerül majd csak fel.

- A zenekar mindössze 3-4 korábbi demót dolgozott át az új lemezre, az összes többi nóta vadonatúj szerzemény.

- Joe Perry két dalban fog énekelni, az egyik címe Oasis In The Night.


Update: Tom Twitter üzenete szerint elkezdődött a Legendary Child videoklipjének forgatása Los Angeles-ben, így 2-3 héten belül debütálhat a dal (vélhetően nagyjából az Idol döntővel egyidőben). Az első kislemezt Tom szerint további 1-2 fogja követni a szeptemberi lemezmegjelenésig.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr144468262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)