07
22
2012

Tom Hamilton interjú

Az Aerosmith basszusgitárosával közölt beszélgetést a The Morning Call című online lap, melyben Tom elárult némi új információt a zenekar ősszel érkező stúdiólemezével kapcsolatban. Tom szerint a Music From Another Dimension 15 dalt tartalmaz majd, de érkezik egy deluxe kiadás is, melyre legalább négy további nóta kerül fel, ezek közül az egyiket ráadásul ő maga énekli...

Steven Idol szerepléséről:

"Sokan biztos azt gondolták akkor, hogy sosem adunk már ki új lemezt. Nem hitték, hogy meg tudjuk csinálni."

"Persze abszurd lenne azt állítani, hogy nem profitáltunk belőle. Nem úgy tekintünk a dologra, mint szimpla népszerűség toborzásra. De ez a rakás kölyök és más emberek, akik most megismertek minket, talán segítenek majd magasabbra húzni az Aerosmith zászlaját. És talán az új dalokat is lelkesebben fogadják majd... Úgy tűnik, hosszú évek óta most kíváncsiak ránk a legtöbben."

A Music From Another Dimension lemezről:

"Őrült erővel dolgoztunk, hogy befejezzük ezt a lemezt, ugyanis többször felsültünk már korábban a stúdiózással. Emellett néhányan, engem is beleértve, nagyon keményen küzdöttünk azért, hogy végre megmutassuk a közönségnek, hogy nem egy léhűtő társaság vagyunk, akik csak a régi számaikkal képesek kiállni a színpadra. Meg akartuk mutatni, hogy igenis kreatívak vagyunk és a mai napig fűt a vágy, hogy új dalokat adjunk ki a kezünkből."

"Remélhetőleg pozitívan fogadják majd a lemez sokszínűségét. Vannak igen tempós, zúzós rockdalok és nagyon szép balladák is rajta."

"Mind az öten rengeteg ötletet dobtunk be a közösbe. Ennyi év után mindenki meg akart mutatkozni az albumon. Ezért is lesz rajta olyan sok dal. Ennyi kellett ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen."

"Talán maradt néhány szám, amit eredetileg még egy másik producerrel raktunk össze pár évvel ezelőtt, de a legtöbb teljesen új. Hidd el, rengeteg cuccunk van."

A Legendary Child-ról:

"Tökös nóta, de rengeteg dallammal, a banda egyszerűen odavolt érte. Büszkeséggel tölt el minket, hogy végre rákerült egy lemezre."

A Beautiful című country dalról, melyben Carrie Underwood is énekel:

"Nem azzal ültünk le, hogy rajta, most pedig írjunk egy country számot, egyszerűen így alakult. Valószínűleg annak köszönhető, hogy mind imádjuk a country zenét, és nagy hatással volt ránk."

2006-ban diagnosztizált torokrákjáról:

"Pár hónapja voltam ellenőrzésen; azt mondták, minden oké, nincs okom panaszra. Ezt gyorsan le is kopogom."

A zenekar jövőjéről:

"Ránk mindig is az extrémitás volt jellemző azon a téren, hogy épp jól vagy rosszul mennek köztünk a dolgok. Jelenleg teljes sebességgel zakatolunk – mindenki nagyon izgatott az új lemez miatt. Szóval jól szórakozunk, élvezzük a helyzetet. Egyelőre nem is látok semmi okot arra, hogy ez megváltozzon – remélhetőleg hosszú ideig így marad."

"Már nem mondhatjuk, hogy messze még a vége. Nyilván túl vagyunk a delelőn, de a lényeg, hogy senki sem unt rá a dologra, semmilyen értelemben."

"Minden reggel azzal a boldog érzéssel kelek fel, hogy végre elkészült a lemezünk. Hosszú út vezetett idáig, és mint mondtam, sokan nem hitték, hogy képesek leszünk rá. Nagy megkönnyebbülés, hogy sikerült, és nagyon várom már, mit szólnak hozzá az emberek."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: interjú tom hamilton
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr804671394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.a.cameron 2012.07.22. 19:45:45

15 + 4 dalt tartalmazó deluxe verzió.... nagyon jól hangzik... remélem itthon is lehet majd kapni! Ha nem akkor beszerzem külföldről :)

schjani 2012.07.23. 01:48:16

19 dal nem semmi :)
Biztos ez lesz az év albuma :)
már nagyon várom!!!!

Aerosmith4ever :)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)