09
25
2012
--

További koncerteket ígér az Aerosmith

Az Aerosmith a közelmúltban tette közzé észak-amerikai turnéja második szakaszának állomásait, melyekre november 8-a és december 13-a között kerül sor. A csapat basszusgitárosa, Tom Hamilton azonban állítja, ha tehetnék, jóval több koncertet is adnának a hazai rajongóknak:

"Túl rövid ez a turné. Alig másfél hónapot leszünk úton, aminek az az oka, hogy már jóval korábban meg kellett szervezünk az egészet."

Joe Perry gitáros azzal magyarázza a dolgot, hogy a turné tervezésének idején Steven Tyler még elkötelezett volt az American Idol című showműsorhoz:

"Egy rakás szarságot figyelembe kell venni, mikor fél évre előre kötsz le koncerteket. Ott vannak a focimeccsek. Kosármeccsek. A létező összes banda programjával számolni kell, hisz ezek a csarnokok ritkán szabadok. Vagyis hosszú idő mindent megszervezni. Ha Steven épp a műsort forgatja, képtelenség turnézni."

Joey Kramer dobos ígéri, jövőre rengeteg állomással bővül majd a turnéműsor:

"A következő szakasz egyértelműen hosszabb és terjedelmesebb lesz."

Joey kitért arra is, hogy a zenekar érzése szerint egyre jobb teljesítményt nyújt:

"Az elmúlt időszakban szerintem csúcsformában voltunk, sőt, talán még arra is rátettünk egy lapáttal. Nem tudom, mi lehetett ennek az oka és honnan jött ez az energia, de valahogy mindenki elkapta a fonalat. Elértük azt a szintet, mikor baromira vártam minden egyes koncertet, mert előre tudtam, hogy fantasztikus lesz."

Joe Perry hozzátette: a zenekar annyira élvezte a turné legutóbbi szakaszát, hogy egyenesen gratuláltak egymásnak a koncertek után:

"Majdnem minden este SMS-t váltottunk olyan dumákkal, hogy 'Joe, baszott jól játszottál este' meg ilyenek. Ez pedig sosem történt meg korábban."

Forrás: Classic Hits

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr294801420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)