01
09
2012

Tyler: Megírtuk a dalokat

Steven Tyler és két zsűritársa a hamarosan induló idei American Idol szezon kapcsán nyilatkozott a vasárnap esti Television Critics Association vendégeként, íme az Aerosmith-t érintő kérdések és válaszok:

Arról, mennyiben változott meg az élete a show indulása óta:

"Tavaly nem voltam túl népszerű rockzenei körökben, főként a saját csapattársaimnak köszönhetően, akik bizonytalanok voltak az Aerosmith jövőjével kapcsolatban. De végül sikerült fiatal srácokkal megismertetni a zenénket, az eladásaink pedig 260%-kal nőttek."

Az új Aerosmith lemezről:

"Megírtuk a dalokat, de még adós vagyok a szövegekkel, és nem sok időm volt rájuk. Amit eddig meghallgattam, az padlóra küldött. Tudom, milyen egy jó dal és mit szeretnek játszani a rádiók. Nem kérkedek rögtön azzal, hogy slágereink vannak, de ígéretes az anyag és ez az, ami számít."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr683531972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)