08
13
2009
--

Steven Tyler infók

Jómagam is terveztem egy kis összegzést mára a témában, szerencsére a CNN.com megelőzött, íme:

Ismeretlen Steven Tyler egészségi állapota

Közel egy héttel az Aerosmith énekesének, Steven Tyler-nek dél-dakotai balesete után, továbbra titokzatosság lengi körbe sérüléseit.

Egy szóvivő szerint a 61 éves Tyler-t helikopterrel egy helyi kórházba szállították, miután könnyebb fej-, nyak- és vállsérüléseket szenvedett, írja a The Associated Press.

A csapat ezt követően sorrendben három kanadai koncertjét elhalasztotta, és egyelőre bizonytalan, mikor folytatják a turnét.

Legutóbbi rádióinterjúiban a gitáros Joe Perry azt állította, nem beszélt Tyler-rel a szerencsétlen esés óta, de egy Chicago-i adó műsorában hozzátette: „Nem először láttam őt leesni a színpadról. (...) Velem is megtörtént már. (...) Ilyen az élet.”

Perry szerint az énekes (akinek néhány héttel ezelőtt a combizma sérült meg) a lapockáját törte el két helyen.

„Nincs agyrázkódása, se belső sérülése” – nyilatkozta egy másik rádiónak Detroit-ban. „Úgy fest, mint egy durvább kocsmai verekedés után. Mint akinek nekiestek egy baseball ütővel.”

Tyler várható felépülését a gitáros így kommentálta Detroit-ban: „Jelenleg is folynak vizsgálatok. MRI, röntgen, mindenféle. Tényleg nem tudom, mi a helyzet.”

Perry mindeközben tovább járja az országot. Vasárnap a Jane’s Addiction koncertjének végére ugrott be Chicago-ban. Felkonferálása közben az énekes Perry Farrell közölte: „A legjobbakat kívánjuk Steven Tyler-nek.”

Jóllehet Perry szerint Tyler-nek „nagy fájdalmai lesznek egy ideig”, ő maga határozottan állítja, szó sincs az Aerosmith karrierjének végéről.

„Nincs kétségem, mi mindig talpra állunk.”


Magánvéleményem: Finoman szólva botrányos, ahogy az esetet kommunikálják, aggódó rajongók milliói (és 200 dolláros jegyárak) mellett. Nem hiszem, hogy 2009-ben megoldhatatlan feladat lenne egy hét alatt valami diagnózisfélét felállítani meg közölni a várható felépülés időpontját. Nem mellesleg a "kisebb műtéten átesett" Tom-ról se kapunk hírt már nem is tudom, mióta. Egy Aerosmith kaliberű bandánál ez az egész egyszerűen megengedhetetlen.

Hozzátenném, Joe hivatalos közleményt ígért az ügyben - tegnapra...

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr891306562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)