11
21
2009

Egy meglepő pletyka...

Szerintem úgy marhaság, ahogy van, de azért megosztom veletek a Boston Globe c. pletykalap legújabb agymenését Aerosmith ügyben. Íme a cikkecske:
 

Énekest keres az Aerosmith?

Vajon máris megkezdte a kutatást frontemberének utódja után az Aerosmith? A zenekar tagjai, Joey Kramer és Brad Whitford úgy nyilatkoztak a héten, hogy Steven Tyler nélkül is életben tartanák a bandát, és forrásunk szerint ezt komolyan is gondolták. Igen, lehetséges, hogy az Aerosmith Venezuelából rendelt be egy énekest meghallgatásra. Ugyan egy Joe Perry-hez közeli forrás szerint a pletyka hamis, Dél-Amerikában mégis azt beszélik, hogy az Aerosmith kíváncsi a hosszú hajú sikolykirály Paul Gillman-re. Myspace oldala szerint Gillman több népszerű heavy-metal bandában megfordult már – mint az Arkangel vagy az önmagáról elkeresztelt Gillman -, és többször töltött már meg stadionokat Venezuelában. Az Aerosmith tagjainál legalább 10 évvel fiatalabb Gillman klipjeiből leszűrhető nagy hangterjedelme alkalmassá teheti őt a posztra. Perry-hez közeli forrásunk szerint a hír kacsa, és a gitáros „sosem hallott erről a srácról”. A rajongók kételkednek abban, hogy az Aerosmith sikeres maradhat-e Tyler nélkül, ám Perry és társai elszántak az ügyben. És volt is már példa sikeres frontember váltásra a rockzenében: a Van Halen David Lee Roth után Sammy Hagar-ral folytatta, a Journey Arnel Pineda-re cserélte le Steve Perry-t, a Judas Priest pedig Ripper Owens-szel turnézott Rob Halford kiválása után. Meglátjuk, az Aerosmith milyen döntést hoz.


Én a magam részéről jót röhögtem, amikor megpróbáltam elképzelni mondjuk az I Don't Want To Miss A Thing-et élőben ezzel a hanggal...

Szolgálati Közlemény: Nálam az utóbbi időben mind Firefox, mind Internet Explorer alatt fura grafikai hibákat produkál az oldal, aminek egyelőre nem találom az okát. Mindenestre Chrome alatt hibátlan minden, úgyhogy ha ti is tapasztaltok anomáliákat, ajánlom a Google böngészőjét.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr111541360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mafli 2009.11.21. 12:25:33

Hát ez tényleg elég hülyén hangzik, eddig talán ez a legnagyobb kamu:P Én nem csak hogy ezzel a hanggal, de semmilyen másikkal nem tudom elképzelni az Aerosmith-t

rocklud 2009.11.21. 15:30:37

Valahol olvastam egy sokadik verziót, "blabla...- mondta John Perry". :))

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)