01
30
2010
--

Túl a kezelés első szakaszán Steven Tyler

Az elmúlt időszakban Steven Tyler többször mutatkozott a nyilvánosság előtt annak ellenére, hogy év végén rehabilitációs kilinikára vonult gyógyszerfüggősége miatt. Az énekes előbb egy karaoke bárban ragadott mikrofont január 19-én, majd néhány nappal később megtette ugyanezt egy barkácsáruházban is, nem kis derültséget okozva. A People magazin megkereste az ügyben Steven menedzsmentjét (Tenth Street Entertaiment), akik nevében végül Eric Sherman, a cég elnöke nyilatkozott:

"Steven Tyler túl van az első 30 napos, intenzív tisztítókúrán, jelenleg egy 90 napos utókezelésen vesz részt."

Egy másik, névtelen forrás szerint az énekesnek szabad kijárása van a klinikáról, és a barkácsboltba egyszerű vásárlóként tért be. Sherman így reagált a történtekre:

"Steven a nap 24 órájában előadóművész, akár színpadon áll, akár vásárol vagy karaoke-t énekel. Büszkék vagyunk, hogy sikerrel halad a terápiája, és alig várjuk, hogy visszatérjen a színpadra és a stúdióba az Aerosmith-szel, új dalokat írni a rajongóknak."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr171715578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)