09
07
2010

Joe Perry interjú

A Toronto Sun meglehetősen nyers hangvételű beszélgetése Joe Perry-vel:

 

Lehetséges, hogy ezek az Aerosmith utolsó koncertjei?
 
Őszintén, fogalmam sincs, mi lesz az utolsó, Vancouver-i fellépésünk után. De úgy 15 éve volt egy látomásom - már nem emlékszem, miért -, és rájöttem, hogy mi sem élünk örökké. Minden este úgy kell játszanom, mintha az lenne az utolsó alkalom. Én így látom. Ráadásul ennyi baleset meg miegymás után, amin keresztülmentünk, tényleg minden fellépésre úgy tekintünk, mint a legutolsóra.
 
Beszélőviszonyban vagytok még Steven-nel?
 
Persze. Folyton dumálunk. Ha akarok tőle valamit, bemegyek az öltözőjébe. Például a setlist miatt. Megvannak a vitáink ezzel kapcsolatban.
 
És az olyan témák, mint az American Idol, fel sem merülnek ilyenkor?
 
Elmondta nekem. De csak úgy két héttel ezelőtt, amikor már egy hónapja tele volt vele a sajtó.
 
Nem zavar, hogy nem játszik nyílt lapokkal?
 
Ezt jól megfogalmaztad. Fogalmam sincs, mi folyik körülötte. Pedig szeretném tudni. Én olyan ember vagyok, aki mindig igazat mond, és ha ma állítok valamit, holnap is kitartok mellette. De jól ismerem őt. Tudom, mire számítsak. Megtanultam kezelni a dolgot.
 
Érdemes ilyen hangulatban fentartani ezt a zenekart?
 
Abszolút. Ugyanakkor változóban van, mennyi időt szánunk a rajongókra és mennyit az élet más dolgaira. Annyi minden van még. És őszintén szólva, szeretném ezekre helyezni a hangsúlyt a következő néhány évben. Vajon hány évem van még hátra, amíg nyugodtan síelhetek és hómobilozhatok? Leállni persze nem fogunk.
 
Azaz az American Idol nem jelent veszélyt a zenekarra?
 
Nem. Amint a turnénak vége, a showtól függetlenül szünetet tartunk karácsonyig. Kell a pihenés. Ő szeretné a következő négy hónapot tévézéssel tölteni. Sok sikert hozzá, ha így gondolja. Én is elvoltam a saját lemezemmel meg a zenekarommal. Szeretném is folytatni. Aztán remélhetőleg időt tudunk szakítani egy új Aerosmith lemezre. Nem tudom, mikor lesz belőle valami. De optimista vagyok, ahogy a többiek is. Lesz új album.
 
És mi a helyzet Steven helyettesítésével? Letettél erről a tervedről?
 
A helyzet változatlan. Nem tudom, ő hogyan tervezi a folytatást. De ha még januárban is mással kíván foglalkozni, keresünk egy másik énekest. Miért ne?
 
Legutóbb perrel fenyegetőzött, emlékszel?
 
Ehhez joga van. De akkor is négyen állunk egy ellen. És nem hagyjuk magunkat, ha ilyesmit tervez. Meg egyébként is, hogyan lenne ő képes megakadályozni, hogy kiálljunk a színpadra?
Írta: joeperry | Tags: Címkék: interjú joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr762277366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mafli 2010.09.07. 16:36:25

Hát, a színpadra állást nem tudja megakadályozni az igaz, de miért tesz úgy Joe mintha nem tudná: STEVEN TYLER NÉLKÜL NINCS AEROSMITH.
Miért kell ez a hülye színjáték???

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)