01
10
2011

Hová tűnt Joe Perry?

...teszi fel a kérdést Steven Tyler a Rolling Stone pénteki cikkében
 

Steven Tyler az elmúlt néhány hónapot az American Idol új szezonjára való felkészüléssel töltötte, de a Rolling Stone-nak nyilatkozva elárulta: továbbra is nyitott egy új Aerosmith lemezre. „Próbálom összeterelni a srácokat” – fogalmaz. „Joe-val vannak gondjaink. Fogalmam sincs, hol lehet, de lejöhetne LA-be január vége felé. Akad elég szabadidőm.”
 
Perry és Tyler néhány éve már belekezdett a 2001-es Just Push Play-t követő új nagylemez felvételeibe Brendan O’Brian producerrel, de a kiújuló feszültségek miatt végül félbeszakadt a munka. Azóta a banda több turnét is elvállalt, jóllehet Tyler és Perry saját állításuk szerint alig állnak szóba egymással a színpadon kívül.
 
„Nézd, ahogy én ismerem Joe-t, ő most besokallt. Tesók vagyunk. Túljut rajta. Szerintem a Szaturnusz gyűrűit egy az egyben a fel nem használt, űrben kószáló Joe Perry lickek teszik ki.”
 
Tyler szerint a páros képes lesz közös nevezőre jutni. „Találkoznunk kell végre és kiganézni ezt az egészet. Ennyi. Mind zenészek vagyunk, tudod, mit jelent ez? Periférikus a látásunk. Gyakran nem vesszük észre, ami kiszúrja a szemünket, de olyan dolgokat is meglátunk, amit mások nem. Rám vár a feladat, hogy összeszedjem a bandát és újra zenekart kovácsoljak belőlük. Semmi több.”
 
(...)
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr792573638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.a.cameron 2011.01.13. 11:04:28

Na, kezdődik már.... Perry vs. Tyler :) vagy inkább :(

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)