02
01
2011

Brad Whitford interjú


A Boston Herald friss cikkében Brad Whitford-dal közöl beszélgetést, az apropót Brad közelgő fellépése adta az Edgar Winter és Rick Derringer nevével fémjelzett Legends of Rock n’ Blues formációval. A cikkben persze az Aerosmith készülő új lemeze is szóba kerül, amelyet Brad szerint „az alapoktól” kezdtek újra, méghozzá Marti Frederiksen saját otthoni stúdiójában. 

„Tulajdonképpen beülünk a stúdióba, minden görcsölés nélkül, aztán a nap végére megpróbálunk előállni egy új dallal; eddig bejött a dolog. Remek érzés Marti-nál dolgozni. A háza gyakorlatilag az utolsó tégláig a zenélést szolgálja, így nem is tudunk elkalandozni.”
 
Az új lemez megjelenési időpontja még bizonytalan, de a gitáros bizakodó az ügyben:
 
„Sok függ attól, mennyit haladunk előre ezen a héten, és mikor tudjuk folytatni a munkát. Remélhetőleg még idén a boltokba kerül.”
 
Steven Tyler Idol-beli szereplését Brad így kommentálta:
 
„Szerintem nagyon jó választás volt a műsorba. Mindig mondtam neki, hogy király stand-up komédiás válna belőle, mert ő az egyik legviccesebb alak, akit valaha ismertem. Ő és J. Lo nagyot fognak emelni a show renoméján. Ezt pedig a közönség is észreveszi majd. A nézők között biztosan akad majd olyan, akit korábban nem érdekelt az Aerosmith, de ezután eljön majd a koncertünkre.”
 
Kétségtelen, hogy a közelmúltban megjelent Guitar Hero játék és most az American Idol alaposan megnövelte az érdeklődést a 40 éves zenekar iránt:
 
„Jó érzés nálunk sokkal-sokkal fiatalabb emberek figyelmét felkelteni. Érdekes látni, hogyan reagálnak. Csak annyit mondhatok, mind várjuk már az új Aerosmith dalokat.”
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek interjú brad whitford
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr632631860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2011.02.02. 12:52:02

Nem lesz itt gond, emberek. :)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)