05
14
2011
--

Fellép-e az Aerosmith az Idol-ban?

Hetek óta folynak a találgatások arról, vajon az Aerosmith - kihasználva Steven Tyler zsűrizését - színpadra lép-e az American Idol-ban. Steven Tyler márciusban tett ígéretet először erre, majd néhány nappal ezelőtt, egy Billboard-nak adott interjúban megerősítette, hogy a banda ott lesz a május 25-én esedékes döntőben. Társai közül egyedül Joe Perry mutatott némi hajlandóságot a fellépésre, Joey Kramer azonban Twitter-oldalán határozottan cáfolta azt. A WXKS rádióadó péntek reggeli showműsorában ismét feltették a kérdést Steven-nek, aki így reagált:

"Igen, igen, igen. Rábeszélem őket. Tegnapig nem tudtak róla. Azt mondtam nekik: 'Srácok, az Aerosmith ott lesz. Joey, igen, játszani fogsz. Tom, ott a helyed. Brad...' Hogy is hagyhatnánk ki? Kisétálunk, lesétálunk... Szívesen játszanám a Back In The Saddle-t, a Sweet Emotion-t, ki tudja?"

Az Aerosmith menedzsmentje szerint a zenekar hivatalosan még nem írt alá semmiféle szerződést a fellépéssel kapcsolatban.
 

Update: A legújabb információ szerint Steven ismételt győzködése ellenére a többiek megvétózták a fellépést, így szinte biztos, hogy az Aerosmith nem lesz ott az Idol döntőjében. Hivatalos indoka nincs a döntésnek, de Perry-ék állítólag nem érzik időszerűnek a megjelenést új lemez vagy turné hiányában.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr992901472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)