06
30
2011

Tyler visszatér az Idol-ba

A Fox tegnapi bejelentése szerint Steven Tyler és Randy Jackson biztosan visszatérnek az American Idol következő, 11. szezonjában, és Jennifer Lopez-zel is közel a megegyezés. Tyler egy tegnapi rendezvényen a Boston-i House Of Blues-ban (ahová stílusosan egy saját maga tervezte Dirico chopperen érkezett)  elárulta, nagyon aggódott, hogy széthullik a trió a zsűriasztalnál:

"Nagyon féltem emiatt. Igen intenzív volt az Idol idei szezonja, hatalmas élmény volt a részese lenni. Korábban is jó embernek tartottam őket, ez pedig mára csak fokozódott."

"Hiányzik Randy humora, Jennifer tréfái és Marc, a férje. Mind hiányoznak. Egy nagy család vagyunk."

Tyler szerint az új Aerosmith stúdiólemez november-december környékén kerülhet a boltokba.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr413026367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

typerr 2011.07.02. 14:09:09

Hello!
Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni h tudsz e vmi részleteset a Joe Perry Project koncerttel kapcsolatban. hogy mikor lesz pontosan melyik nap hány órakkor, megközelítés, stb.??

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2011.07.04. 19:55:03

@typerr: Nem tudok semmiféle JPP koncertről, hol olvastál róla?

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)