08
09
2011

Több pénzt akar Steven Tyler

Miután Jennifer Lopez hosszadalmas tárgyalások után végül megtette ajánlatát az American Idol következő szezonjára, a hírek szerint Steven Tyler is jelezte a műsor készítőinek: újratárgyalná érvényben lévő szerződését. Pletykák szerint Lopez pontosan Tyler gázsijának dupláját, 20 millió dollárt alkudott ki a zsűrizésért, amit Tyler ugyancsak szeretne megkapni.

"Jennifer menedzsmentje közel került ahhoz, hogy zsíros megállapodást kössön számára legalább még egy szezon erejéig, csakhogy emiatt most a többiek is több pénzt akarnak maguknak" - árulta el egy névtelen forrás.

"Steven két évre kötött szerződést, de a menedzsmentje most fizetésemelést akar. Azt állítják, ő épp olyan szenzációs és népszerű figura, mint Jennifer. Ugyanakkor a show főnökei szerint élő szerződése van, amihez ők ragaszkodnak. Vélhetően azért igyekezni fognak köztes megoldást találni Steven számára, hisz imádják őt."

------------

Steven Tyler és Brad Whitford vasárnap meglepetés vendégként léptek fel a Scituate-ben megrendezett Heritage Days nevű fesztiválon, íme néhány amatőr felvétel az eseményről: videó 1, videó 2, videó 3

Update: Megtörtént a hivatalos bejelentés, így biztossá vált, hogy Tyler és Lopez is visszatérnek a zsűriasztalhoz, megemelt fizetéssel.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr813136477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.a.cameron 2011.08.19. 11:52:44

Szépen is néznénk ki, ha "MISS Risza-királynő" vagy más néven FENÉK-IKON... :) dupla annyi gázsit kapna egy évre, mint egy olyan ember (ROCK-IKON), aki nemcsak jelen volt, de nagy szerepet vállalt abban, hogy a ROCK zene a mai napig ÉL és köszöni szépen JÓL van.

Bár az is igaz, ha Steven-höz 20 millák repkednek zsűrizésért fél évente, akkor pénzügyileg már nem igazán lesz neki fontos turnéra indulni azzal a bizonyos Aerosmith nevű bandával... de azért titkon remélem még maradt benne pénzen kívüli motiváció is a zenélés irányában.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)