08
25
2011
--

Az iTunes-ra költözik az Aerosmith

Hosszúra nyúlt tárgyalások eredményeképp szeptember 6-ától végre a teljes Aerosmith kollekció elérhetővé válik napjaink legnépszerűbb online zeneboltja, az iTunes kínálatában. A megegyezés a zenekar valamennyi Columbia kiadónál megjelent lemezére vonatkozik, így hamarosan olyan klasszikus korongokat is elérhetünk iTunes-on keresztül, mint a Toys In The Attic vagy a Rocks. Arról nincsenek információk, pontosan mekkora összeg cserélt gazdát a szerződés aláírásakor, de vélhetően többmillió dolláros üzletet kötött a banda.

A Beatles és a Led Zeppelin után az Aerosmith a harmadik legendás zenekar, aki többéves egyezkedés után végül engedett az Apple nyomásának, ám továbbra is vannak előadók, akik nem hajlandók iTunes-on keresztül árulni a dalaikat, élükön a Black Sabbath-tal és az AC/DC-vel.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr983180259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)