07
19
2012
--

Music From Another Dimension: az első reakció

Nem mindennapi élményben részesült az Aerosmith kedd esti, Bostoni koncertje előtt Carter Alan, a helyi WZLX rádióadó műsorvezetője. A DJ a színfalak mögött találkozott Steven Tyler-rel, aki a beszélgetés közben váratlanul előhúzta zsebéből iPod-ját, és megengedte Carter-nek, hogy röviden belehallgasson az ősszel érkező új Aerosmith stúdiólemez 12 számába. A férfi szerint a dalok kellemes elegyei a zenekar klasszikus és modern pop-rock hangzásának, és egyenesen az Aerosmith legjobb anyagának tartja az 1993-as Get A Grip óta.

Carter kitért a zenekaron belül tapasztalható jó hangulatra is, szerinte a feszültség szemmel láthatóan köddé vált Steven Tyler és társai között:

"Annyira jó látni, hogy rendezték a dolgokat, és végre a zene került előtérbe a dráma helyett. Van egy őrült frontemberünk és egy csodás rockbandánk, akik között teljes az egyensúly, márpedig az ez egyik legfontosabb elem, ami ilyen sikeressé teszi az Aerosmith-t. Fiúk, lányok egyaránt kapnak valamit tőlük, ráadásul minden téren többet nyújtanak más zenekaroknál. De a legjobb, hogy nem érezni bennük a bizonytalanságot, teljes gázzal robognak előre, ami hosszú évek óta nem volt már rájuk jellemző."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek music from another dimension
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr294666150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)