10
15
2012
--

Magánterjesztésben folytatja az Aerosmith?

Mivel a november 6-án érkező Music From Another Dimension lemezzel kitölti a Sony kiadóval kötött szerződését az Aerosmith, egy múlt heti sajtótájékoztatón arról faggatták az újságírók Steven Tyler-t és Joe Perry-t, várható-e, hogy a zenekar saját terjesztésben adja majd ki jövőbeli lemezeit.

„Ha együtt maradunk, igen, alighanem ezt az utat választjuk, vagy valami ilyesmit” – reagált a felvetésre Steven Tyler. „Hosszú évek óta milliókkal tömjük a kiadók zsebeit, másokat teszünk gazdaggá – na nem mintha anyagi gondjaink lennének, de mikor zűrök adódnak a kiadóval, mindig elgondolkodom azon, hová is folyik el az a temérdek pénz? Nem tagadom, hogy szóba került már köztünk ez az ötlet. Tavaly igen nagy sikert arattam a Feels So Good-dal, amit így adtunk ki, ez is bizonyítja, hogy lehetséges.”

Joe Perry ugyanakkor kevésbé tartja vonzónak ezt a lehetőséget:

„A kiadó teljes mértékben mögöttünk áll, mindent megtesznek a lemez sikeréért. Szóval az, hogy mi történik a megjelenés után, mikor lejár a szerződésünk a Sony-val, egyelőre nyitott kérdés.”

Írta: joeperry | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr104849958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)